10 знака, че тя е кучка

0
364

КучкаТова е особен вид жена, която природата би трябвало да обозначи по някакъв начин, например с копита, опашка и тризъбец в ръката. Всъщност обаче на пръв поглед кучката може съвсем добре да мимикрира, наподобявайки нормална жена. Но има знаци, които я издават още в началото на запознанството ви, и ако ги забележиш, не се замисляй, не се обръщай назад и просто бягай!

Реклама

1. Тя е разглезена

От малка е свикнала всички да й угаждат и сега смята, че ти трябва да задоволяваш всичките й прищевки. Това включва: плащане на сметки, подаръци и вечно и постоянно обожание от твоя страна. Кучката винаги трябва да е център на внимание.

2. Тя е вечно недоволна, най-вече от теб

Ти никога не правиш нещата както трябва. „Как може да си толкова невнимателен и непохватен? Не, не, не се прави така, не, не, НЕ!“ Този тип отношение цели да ти покаже едно – че тя е по-добра във всичко и че ти за нищо не ставаш без нея. Имаш такъв късмет, че я срещна!

3. Тя мисли само за себе си

Но не по здравословен и нормален начин, а като не мисли за другите. Никак. Нищо не е по-важно от нея самата, най-малкото гаджето й. Ако й се обадиш и й кажеш, че имаш нужда от нея, тя вероятно ще ти каже, че ще се чуете по-късно, защото сега отива на фризьор.

4. Тя те унижава в леглото

Ти не си достатъчно добър. Техниката ти е ужасна. А пък размерът… „Ами, какво да ти кажа, то има ли нужда да се казва…“

Тя е завидно щедра на подобни критики и има навика да ти ги сервира в най-неочаквани моменти. Ако й позволиш, ще превърне самочувствието ти в подложка за чашата си за кафе.

Отношението й към теб, към околните и към сметките…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here