Срещи и секс

0
324

Под масатаНяколко неща за срещите, флирта и неизбежното присъствие – секса.

Реклама

За необвързания мъж срещите са много важно нещо. Никога не се знае от коя „необвързваща” среща ще се роди сериозна връзка или поне един невероятен секс. Затова трябва да спазваш няколко правила.

Бъди винаги готов

Да, говорим за секс. Без значение дали срещата е с жена, с която току-що си се запознал, или с жена, с която се познавате от години, възможността вечерта да завърши в леглото винаги съществува. Затова си сложи любимите боксерки, вземи пакетче презервативи и бъди готов да се покажеш в най-добрата си светлина.

Тази предварителна подготовка важи и за апартамента ти. Ако има и най-малката вероятност срещата да приключи у вас, погрижи се къщата да е във вид, който няма да потресе твоята дама. А именно – трябва да е чисто, чорапите ти да не са по пода и чаршафите ти да са чисти (има голяма вероятност, ако момичето дойде у вас, да стигнете до въпросните чаршафи). Трябва да си наясно, че ако се озове на място, наподобяващо кочинка, почти всяка жена ще загуби желание за секс.

Алкохол?

ДеколтеПо време на срещата не прекалявай с пиенето. Имай предвид, че ако опре до секс, алкохолът няма да ти помогне, даже напротив. Няма лошо да си развеселен и отпуснат; има лошо да се напиеш и да заспиш пет минути след като се озовете в леглото.   

Напредвай бавно

Преди обстановката да стане интимна, не бъди прекалено настъпателен. Ако жената има желание срещата да завърши в леглото, тя ще ти го покаже, така че не пресилвай нещата. Недей например да се отплесваш, гледайки деколтето й. Ако то е особено привлекателно, може да е трудно да откъснеш поглед, но не прекалявай. По време на лекия разговор тя иска и да я слушаш (или поне да си даваш такъв вид), за деколтето има време по-късно.

Дали да спиш у тях?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here