Перфектен за срещата с нея

0
214

Перфектен?Както вече е ставало дума, жените са много по-наблюдателни от нас и са в състояние да забележат и най-малкото нещо (и хубаво, и лошо) във вида ни. Това е особено важно за първите няколко срещи, защото тогава тя те преценява по всички показатели много внимателно. И въпреки че при тези „огледи” има много неща, които могат да те дисквалифицират, няколко от тях са особено набиващи се на очи. Внимавай за тях, защото те са най-сигурният начин срещата да не мине добре, просто защото първото впечатление не е било добро.

Реклама

1. Зъбите

Тяхното здраве и добър външен вид са неотменна част от имиджа ти. Петната по зъбите ти са нещо, което тя ще забележи със сигурност и което ще приближи шансовете ти за целувка близо до нулата. Затова пък ослепителната усмивка ще набере точки в очите й и ще ти придаде поддържан и перфектен вид. Освен естетическа, белите зъби имат и друга функция – те внушават здраве и хигиена.

Двойка2. Ноктите

Неподдържаните нокти дават 100% гаранция, че тя няма да има желание за близък контакт с ръцете ти по време на срещата. Няма данни дължината на ноктите да е правопропорционална на дължината на пениса, така че спокойно можеш да посегнеш към ножицата или нокторезачката. Ако ноктите ти по принцип са чупливи, трябва да полагаш грижи за тях. Обърни внимание дали ядеш яйца – три яйца на седмица ще повишат нивото на витамина биотин в организма ти. Този витамин се намира в жълтъците и повишава синтезирането на кератин – протеин, който заздравява ноктите и спомага за сгъстяването на косата.

Обувките…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here