Най-добрите места за лятна среща

0
264

Лятна срещаЛятото е прекрасно време, в което срещата може да бъде толкова повече от традиционното висене по кафета. И така, поканил си момиче на среща. Къде да я заведеш, за да си прекарате толкова приятно, че да има още много срещи?

Реклама

Дори да не си на морето, лятото винаги предлага повече забавления, затова не се отказвай от оригиналните идеи, само защото не сте на море.

Първо: разузнаване

Използвай всичко, което знаеш за събитията в града/курорта. Слушай местно радио и телевизия, купи си вестник, поглеждай афишите, вземи си някой гайд, порови из нета… С една дума, използвай всички възможни източници на информация, за да научиш какво ще се случва в града ти в най-скоро време. Концерти, представления, фестивали, изложби, всякакви интересни събития могат да ти бъдат от полза, ако знаеш, че на момичето те биха й допаднали. Ако не си сигурен, винаги можеш да я попиташ – по-добре е да знаеш, че й се ходи някъде, отколкото да се опитваш да я изненадаш и накрая да се окаже, че изненадата е неприятна.

Второ: разчупи рутината

Всяко традиционно място за среща може да се промени малко и да стане оригинално. А това веднага ще те отличи от останалите мъже, с които е излизала. И така…

Кафе

Коктейли

Колкото и да е традиционно, кафенето си има предимства, що се отнася до срещи. Затова не се отказвай от него, просто го промени. Избери някое интересно място, по възможност някое, където тя не е е ходила. Не е нужно да е в нейния или в твоя квартал, дори колкото по-далече е, толкова по-добре, така ще я накараш да се почувства така, сякаш е избягала от ежедневната си рутина.

Проучи въпроса и избери някое необичайно място, което е подходящо за лятото. Например някъде, където са известни с фрешовете си, или пък някоя сладоледена къща, или прочут с коктейлите си клуб. Разрови се, попитай приятели и измисли някое място, където тя вероятно не е ходила и където има нещо интересно. А може да е някъде, където да можете да играете билярд или дартс например.

Кино…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here