Материалното момиче

0
369

Мадона

Реклама

Living in a material world
And I am a material girl…

Много весела песничка, винаги създаваща настроение. Но нека за миг да оставим закачливата мелодия и да се замислим за проницателния текст. Май още през 80-те на миналия век Мадона е възпяла девиза на много момичета от новото хилядолетие.

Безспорно живеем в материален свят. Но всички момичета ли са материални? Бих казал най-общо да, но ще обърна внимание на наистина “материалните” и меркантилни жени и как да ги различиш от обикновените, нормално “алчни” женски създания.

Да предупредя – ако нямаш доход от хиляди левове месечно, лъскава нова голяма кола и луксозен апартамент, няма смисъл да се притесняваш. Едно истинско “материално момиче” просто ще те подмине.

Но нека първо да изясня понятието. Тези момичета не са онези манекенки и чалга певици, бизнес дами или дами от шоубизнеса, които и без мъж могат да се купят Ауди Q7 и да почиват в Дубай. Гореспоменатите си търсят богат мъж, просто за да е на тяхното ниво, защото, каквото и да си говорим, нас мъжете все още ни е страх да получаваме по-малко пари от половинките си.

И така: що за порода е “материалното момиче”…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here