Как да я заговориш

0
631

Глътна си езика?Как да я заговориш?

О.К., ето я ситуацията: Ти я виждаш и тя ти харесва. Добре де, много ти харесва. Обаче ти си гълташ и езика, и граматиката, а всичко, което можеш да кажеш, се доближава до щастливо мучене, примесено с колебливи усмивки. За да не се притесняваш в такива ситуации, чети съветите на вратовръзката как да я заговориш…

Реклама

1. Уцели момента.

Не е подходящо да се мъчиш да заговаряш жени на улицата, само защото са ти харесали. Максимумът, който ще постигнеш, е да ги уплашиш. Също така, не е добра идея, ако сте на купон и тя е в центъра на голяма компания, да се бутнеш по средата между хората и да започнеш дружелюбен разговор. Това важи и в случай, че тя е само с една-две приятелки. Ако решиш да проявиш смелост и ги прекъснеш по средата на разговора, вероятността тя да откликне на спонтанно избухналите в теб чувства е малка.

Разбира се, най-добрият вариант е някой от обкръжението на момичето да те представи. Избери момент, в който тя е свободна, или разговаря с някой твой познат, или… Абе, тук вариантите са много, а ти, тъй като четеш vratovrazka.bg, явно си средноинтелигентен млад мъж, така че, импровизирай!

2. Езикът на тялото

Езикът на тялото е изключително важен, когато решиш да заговориш момичето/жената, която ти е харесала. Ако си неуверен и се държиш така, сякаш си се върнал назад в училищните години и те изпитват на дъската пред целия клас, неуспехът ти е напълно сигурен. Затова, успокой се! Не забравяй, че не трябва да изглеждаш самонадеян и арогантен, трябва да си уверен.

Все пак искаш с нея да станете приятели (или нещо повече), така че не издигай изкуствени бариери помежду ви, като правиш разговора твърде официален. Когато говориш с нея, дръж се така, сякаш говориш с някой стар приятел (ако се уригваш шумно, няма да допринесеш за спонтаността на момента!)

Първите думи…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here