Как да разбереш дали си има гадже/съпруг?

0
1558

Дали тя е обвързана?Истината е, че доста мъже се притесняват да заговорят жената, която им е харесала, само защото смятат, че тя вече е заета. Отговорът на въпроса дали тя си има някого е много важен, защото ако знаеш, че е свободна, това ще повдигне доста бариери.

Реклама

Нещо повече, на доста от нас не ни се занимава с ревниви съпрузи и гаджета, така че не бихме искали да се въвличаме в сапунени сериали и любовни четириъгълници, петоъгълници и нам к’во си. В повечето случаи предпочитаме да отстъпим, ако ТЯ вече си има някого. И отново стигаме до това колко важен е отговорът на този въпрос за нас. Какво да направим, за да разберем?

Историята започва така:

Ти я виждаш. Тя е сладка. Решаваш, че най-вероятно една такава сладурана вече е заета. А ти нямаш намерение да рискуваш да се срещнеш с приятеля й, особено ако той има врат с дебелината на твоят крак (горната част на крака!), пък и не искаш да се излагаш излишно пред нея. И край на историята.

Проблемът е в това, че само с наблюдение не би могъл да разбереш дали тя е заета, освен ако в личната ти карта на пише „Шерлок Холмс” или „Еркюл Поаро”. И тъй като предполагаме, че във въпросния документ не пише точно това, ще ти кажем как да подходиш към ситуацията, без да е необходимо да си роден детектив.

Ето какво да направиш: приближи се към нея и я заговори. Ако тя си има някого, бързо ще ти даде да разбереш как стоят нещата. А ако е сама, има голяма вероятност ти да станеш звездата на деня й. Жените обожават мъжкото внимание и това си е факт. А и дори да е заета, няма абсолютно никаква опасност да бъдеш нападнат от побеснелия й приятел – все пак никой няма да тръгне да те напада, само защото си заговорил гаджето или съпругата му. А ти просто ще се оттеглиш с достойнство.

Всъщност спирачките не са никъде другаде, освен в твоята глава. А сигурно се сещаш, че ако се страхуваш от провал или седнеш да обмисляш вероятността тя да е заета, може да пропуснеш възможността да се запознаеш с един прекрасен човек. Ако отидеш и я заговориш обаче, независимо дали си има някого или не, бъди сигурен, че ще направиш страхотно впечатление с куража, който си проявил. И ако тя е свободна, смелостта ти със сигурност ще бъде възнаградена!

Забележка: Когато я заговаряш, НЕДЕЙ да подхождаш твърде нагло към ситуацията. Има голяма разлика между това да си смел и това да си нагъл. Бъди внимателен. Ако започнеш с нещо от сорта на „Ей, кукло, имаш чудесен задник”, провалът ти е в кърпа вързан. Дори да си няма приятел, вероятността да си изпросиш боя от някой случаен минувач е голяма. Ако не си сигурен как да я заговориш,хвърли поглед тук!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here