Какво да правиш с мацка на плажа

0
347

Фиксираш прекрасна непозната на плажа, имаш късмета и тя да е отзивчива към теб, започваш разговор, преместваш хавлията си до нейната… И после? Ето как можеш да запълваш неловките паузи в разговора, които са неизбежни при първа среща, и същевременно да използваш плажната обстановка, за да се сближиш с мацката:

Реклама

Предложи й да я намажеш с плажно масло.

Тъй като вече те е допуснала близо до себе си, има вероятност и тя да има някакви мисли за теб, както и ти за нея. Тя вече не е непозната, която може да те отсвири, ако тръгнеш към нея с туба плажно масло, затова има голяма вероятност да се съгласи. Оттам нататък ти си знаеш – бъди внимателен, не я опипвай, намажи я нежно и без да нахалстваш. Можеш да я помолиш да ти върне услугата. Докосването все пак е един от най-добрите начини за опознаване.

Предложи малко сянка

Ако е много горещо, дай идея да пийнете нещо в някое близко кафе. Добави Моретои предложение за сладолед. Можеш да предложиш да почерпиш, но ако тя не иска, не настоявай. Все пак току-що сте се запознали.

Към морето!

Попитай я дали й се влиза във водата и ако тя се съгласи, дай идея за водно забавление. Предложи й, ако може да плува, да се състезавате. Състезателният елемент може да е възбуждащ не само за нас, но и за жените. Ако не е много добра, не я побеждавай с много, но и не й се оставяй. Ако имаш топка под ръка, предложи волейбол. Ако обича да я хвърлят във водата, предложи си услугите. Най-важното е да имаш много идеи, без да й натрапваш нещо, ако то не й харесва.

Поддържай разговора…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here