Да се правим ли на недостъпни?

0
605

НедостъпнаКато цяло романтичните комедии приписват това поведение на жените. И все пак е факт, че и ние можем да прибегнем до тази тактика с цел да увеличим интереса на момичето или пък да я разкараме. Каква е разликата между тези цели, кога трябва да се правим на Принца от кулата и кога е време просто да й се обадим и да й кажем колко много искаме да я видим?

Реклама

Недостъпността има и положителни, и отрицателни страни и това е първото, което трябва да разберем. Второто е, че ние се качваме на кулата по различни причини в сравнение с жените. Третото е, че има разлика между това да се правиш на секси недостъпен и просто да се опитваш да разкараш някого.

В какво се състои?

Под „да се правиш на недостъпен” най-общо ще разбираме да не си винаги готов за среща, независимо каква е тя, кога е и къде е и независимо, че времето ти е неудобно; да предявяваш и своите претенции към съвместното прекарване, да забавяш малко обажданията си, да не скачаш при всяко нейно подсвирване.

Най-важното е, че под недостъпност нямаме предвид грубост. Грубостта не е в графа „свалки”, а в „как да кажа на съседа да намали музиката”.

Дали да пробвам?

Щипка солЗа да започнеш да се правиш на недостъпен, трябва първо да си сигурен, че момичето се интересува достатъчно много от теб и че с малко дразнене от твоя страна ще увеличиш интереса й. Трябва да си наясно, че тази тактика не може да е единствената ти. Рано или късно, колкото и да е влюбена, тя ще се умори от това. Затова използвай недостъпността така, както се ползва солта при приготвянето на сладкиши – само една щипка за вкус, която няма да усетиш, когато ядеш готовата торта.

Предимството на този подход е…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here