Звезди със силиконов бюст – част 1

0
346

Стремеж към съвършенство, липса на самочувствие или просто тласък за кариерата – причините, поради които известните жени решават да си сложат силиконови импланти в гърдите, са най-различни. За много звезди се знае със сигурност, че имат силикон, като някои от тях открито говорят за това, докато за други само се спекулира. (Всъщност, май за поне 90% се спекулира.)

Реклама

Дениз Ричардс

Дениз Ричардс

Тя прибягва до пластичната хирургия едва на 19 години. Нейна съквартирантка току-що си е направила операция и според Дениз резултатът е невероятен. Това бързо убеждава младата актриса – която според собствените си думи тогава е „плоска като дъска” – да се подложи на уголемяване на бюста.

Млада и неопитна, Дениз бърза с операцията и не се сеща да поразпита за лекаря, който ще й прави новите гърди. Оказва се, че той не е особено точен – слага й по-големи импланти, отколкото тя е искала. Резултатът са гърди, които са твърде големи за тялото й.

Дори и този неприятен опит обаче не я спира да продължи с пластичната хирургия – малко преди да започне снимките на „Лудории” (1998), тя си прави втора операция (първата снимка). Историята се повтаря, тя отново не е доволна от размера си, който вече е D. Въпреки това обаче, тъй като се готви за снимки, решава, че не й се занимава да съди лекарите.

Едва след третата операция Дениз вече е щастлива. Сегашните й импланти са доста по-скромни като размер в сравнение с предишните и тя казва, че се чувства добре с тях (втората снимка). И съветва младите момичета много да внимават, ако си мислят за подобни интервенции.

Кармен Електра…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here