Зоуи Салдана

0
479

Zoe SaldanaЕкзотичната красавица от новия „Стар Трек“ ни е позната от още един хит – „Карибски пирати: Проклятието на Черната перла“.

Реклама

Зоуи е родена през 1978 г. в Ню Джърси, но родителите й са от Доминиканската република. Магнетичният чар на актрисата вероятно се дължи на разнообразните корени, които имат родителите й – от Ливан, Индия, Ямайка, Ирландия.

Когато Зоуи е на девет години, баща й загива в автомобилна катастрофа и майка й се връща заедно с децата си в Доминиканската република. Седем години по-късно семейството отново се връща в САЩ, където Зоуи започва все повече да се интересува от театър и танци. През 2000 г. получава първата си роля в киното – във филма „Center Stage“. Там тя показва какво е научила в школите по танци.

Първата й роля в касов филм идва през 2003. Филмът е „Карибски пирати – проклятието на Черната перла“. Там тя играе пиратката Анамария. Няколко години след това вече я виждаме в още едно хитово заглавие – „Стар Трек“. Междувременно всички, които са работили с нея, не спират да я хвалят, което значи, че вероятно ще я гледаме и в още големи продукции. Казват, че за кариерата й няма граници. Същото според нас се отнася и за сексапила й.

{morfeo 146}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here