За монокините

0
321

МонокиниНие сме дори много „за“. По-долу сме приложили снимков материал за доказателство.

Реклама

Попаднахме на една любопитна новина от преди две лета. Две студентки били изгонени от обществен басейн в Упсала (това е в Швеция), защото искали да си свалят горнищата на банските. Сладураните били ядосани, защото според тях това е дискриминация. Ето какво е казала едната: „Става дума за равенство. Според мен това, че жените се възприемат като сексуални обекти, само защото са по монокини, е проблем. Ако жените са длъжни да носят горница, не трябва ли това да важи и за мъжете?“

Напълно сме съгласни! Долу горниците и за двата пола – ето това се нарича свобода и равенство! Ние от своя страна обещаваме, че няма да приемаме жените като сексуални обекти, честна дума. През главите ни ще преминават само най-чисти и почтени мисли!

За доказателство на тази теза събрахме няколко представителки на движението за свобода на женските гърди. Тези истински героини вдъхват единствено респект и уважение у нас. (Този железен аргумент можеш да използваш, докато зяпаш мацки по монокини на плажа – веднага обясняваш на приятелката си, че всичко това е само от уважение и че просто подкрепяш каузата на равенството. Долу тиранията на сутиена!)

{morfeo 168}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here