Верен ли е мъжът на Ева Лонгория?

0
218

Дали ще се претовариш с Ева Лонгория за жена и френска манекенка за любовница?

Реклама

Тони Паркър не може да се оплаче, че жена му не става. И въпреки това наскоро се чуха слухове, че й е изневерил, вероятно докато тя си е играела на домакиня:
{gallery}strasti/women/eva_alex/eva{/gallery}

Александра ПаресанФренската манекенка Александра Паресан обяви, че е имала връзка с Тони Паркър през септември; и Тони, и Ева отрекоха, обявявайки колко много се обичат в съвместно изявление.

Александра твърди, че била на сватбата на Ева и Тони и че още там Тони я заглеждал (като й гледаме снимките, някакси не се съмняваме в това). По-късно започнали да се чуват и да си пишат. Според манекенката Тони е искал да кривне, защото Ева не обичала да прави някои неща в леглото – например секс пред огледало; също така според Александра Ева мисли, че от спермата се получава акне. (Вляво и долу – Александра Паресан.)

На Александра не е й за пръв път да хвърля подобни бомби – след световното по футбол тя натопи тогавашното си гадже Александра ПаресанРоналдиньо. Манекенката заяви пред медиите, че футболистът е пропускал тренировки и се е измъквал тайно, за да купонясва с нея по цяла нощ. Това навреди на имиджа на Роналдиньо и той дори се канеше да съди Александра.

Накрая – още малко снимки, които ни карат да забравим за малко за голямата уста на въпросната дама.  

{gallery}strasti/women/eva_alex/alexandra{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here