В очакване на Оскар: Кейт Уинслет

0
260

Kate Winslet

Реклама

 

Тя не прилича много на холивудска знаменитост. Не можеш да я видиш измършавяла от диети, някога е била пълничко дете, а сега се гордее с женствените си форми. Не се притеснява да се съблича пред камерата, макар че споделя, че оттук нататък няма повече да го прави, за да не я запомнят като „Кейт, която все си сваля дрехите”.

{morfeo 91}

Кейт Уинслет отдавна не е просто звездата от „Титаник”. Вярно е, че този филм я направи световноизвестна, но и след него тя продължи да се развива и да показва едно основно нещо – че може да играе. След подобен Kate Winsletуспех повечето актьори биха продължили с комерсиални проекти, но не и Кейт. Говори се, че след „Титаник” тя отказала главните роли във финансово успешните филми „Влюбеният Шекспир” и „Анна и кралят”. Вместо това се снима в независими филми, които й харесват.

Наградите, които Кейт е получила като актриса, са толкова много, че е трудно да се изброят. Не е получила все още само най-голямата.

След два дни Кейт ще присъства за шести път на церемонията по раздаване на наградите „Оскар” като номинирана. След като все „Златен глобус” и BAFTA за двата си филма от миналата година (“The Reader” и ”Revolutionary Road”), тя може най-после да вземе и най-желаната статуетка в света на киното.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here