Когато Нейно величество е секси

0
280

4 от най-сексапилните кралици на Холивуд

Реклама

В задачата се пита: как да мислиш с чисто и искрено уважение за своята кралица, ако тя изглежда като Кирстен Дънст, Натали Портман, Анджелина Джоли или Емили Блънт?

Ето 4 от най-сексапилните кралици на екрана от последните години:

Емили Блънт – младата Виктория

В „Младата Виктория” Емили е толкова сладка, че й прощаваме прическата – все пак епохата е такава. Дори и с тези странни неща по главата Емили успява да изглежда секси. Още за Емили

{morfeo 260}

Кирстен Дънст – Мария-Антоанета

Като имаме предвид, че става дума за френска кралица, едва ли трябва да коментираме повече филма на София Копола „Мария-Антоанета”. Чорапи, жартиери, перуки, деколтета и всичко, за което се сетиш. И Кирстен Дънст.

{morfeo 261}

Натали Портман – Ан Болейн

Коварна и чувствена е героинята на Натали в „Другата Болейн”. И успява да изпъкне дори до Скарлет Йохансон, което не е никак лесно. Най-трудно обаче му е на Ерик Бана – налага му се да снима горещи сцени и с двете. Горкия.

{morfeo 262}

Анджелина Джоли – Олимпия, майката на Александър Велики

Ако майката на истинския Александър е приличала дори малко на Анджелина Джоли, той е бил доста набутан. Както са набутани всички актьори от „Александър” на Оливър Стоун, на които им се налага да делят екрана с Аджелина, която изглежда така:

{morfeo 263}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here