Най-секси в света 2010: Минка Кели

0
801

Минка Кели

Реклама

Тя не е много известна, но ние с удоволствие научихме повече за нея, когато преди няколко дни списание „Ескуайър” (Esquire) я обяви за най-сексапилната жена в света.

Минка е актриса. Играла е главна роля – на мажоретка – в телевизионния сериал Friday Night Lights. Това май е най-известната й роля досега, но със сигурност ще има и още.

Мацката е дъщеря на бившия китарист на Aerosmith Рик Дъфи. Майка й е била екзотична танцьорка в Лас Вегас. Минка е с корени от Франция, Нова Зеландия и Фиджи. Гаджето на Минка е футболистът от нюйоркските „Янки” Дерек Джетър.

През юни Минка навърши 30 години и сега казва, че се чувства чудесно, по-добре, отколкото на 20. „Уверена съм. Чувствам се добре в кожата си, приемам недостатъците си. Много е хубаво да си в мир със себе си.”

Тя може да не е много известна на фона на предишните носителки на титлата „най-секси в света” (а именно: Кейт Бекинсейл, Хали Бери, Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон, Джесика Бийл и Анджелина Джоли), но е ново лице, което определено ще запомним. Харесва ни това, че е естествена и чаровна – качества, които сами по себе си са секси (даже и без да взимаме предвид гърдите и коремната й преса).

{morfeo 440}

https://www.youtube.com/watch?v=K1pevDDWSvM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here