Роузи Хънтингтън-Уайтли за Monsoon

0
228

Красивата манекенка е лице – и тяло – на новата колекция на марката бельо Monsoon. Със сигурност, ако решим да продаваме бельо, ще се обърнем първо към Роузи. След като стана ангелче на Victoria’s Secret, Роузи явно доказа, че именно като модел на бельо е особено добра.

Реклама

Като гледаме снимките, само можем да предполагаме как се чувства френският актьор Оливие Мартинес. Доскоро Роузи ходеше с него, но двамата се разделиха през февруари. След раздялата се чуха слухове, че Роузи е съкрушена. Но явно се е оправила достатъчно, за да продължи кариерата си, като се снима по бельо и кара Оливие да си изяде шапката от яд, като вижда какво е изпуснал.

{morfeo 334}

Освен че кариерата й на модел върви все нагоре, наскоро Роузи обяви, че смята да се пробва и в киното. Но не в какви да е филми. След като отказа да се снима в американска версия на „Хари Потър“, Роузи каза пред списание GQ какъв точно е бил нейният отговор на предложението: „Някакси не се виждам толкова като момиче, яхнало метла и държащо вълшебна пръчица, колкото като момиче, което се излиза от експлозия с пистолет.“ Напълно сме съгласни. Особено ако прибавим и впит костюм.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here