Представяме ви Мишел Монаган

0
998

Мишел МонаганКогато модел се пробва да играе във филми, резултатът обикновено е плачевен. Не е така обаче при Мишел Монаган – тя се справя също толкова добре на екрана, колкото и да подиума. Сред филмите, в които се е появявала, са “Невъзможна мисия 3”, „Превъзходството на Борн” и „Мистър и мисис Смит”. Играла е с актьори като Ричард Гиър, Майкъл Дъглас, Том Круз.

Реклама

Мишел Монаган е родена на 23 март 1976 г. в малко градче в Айова. Като малка участва в училищни пиеси, но не е и мечтала да стане актриса – казва, че когато си роден в град с население 700 души, това не е най-логичната детска мечта.

Когато отива в колеж в Чикаго обаче, нещата се променят. Мишел започва да учи журналистика, но понеже трябва да се издържа, съчетава ученето с работа като модел. Но ангажиментите постепенно стават все повече и бъдещата актриса се отказва от журналистиката в полза на подиума. През 1999 г. се мести в Ню Йорк и става професионален модел. Започва да обикаля световните модни столици и ежедневно да се вижда на кориците на списанията.

{gallery}strasti/women/michelle_monaghan/michelle{/gallery}

През 2001 г. започва филмовата й кариера. След няколко епизодични роли в сериали Мишел започва да получава роли и в киното: „Изневяра” (2002), „Семейна черта” (2003), „Kiss Kiss Bang Мишел МонаганBang”, където е първата й гола сцена, „Невъзможна мисия”. Всички вече са я забелязали – с нейната красота и сексапил и тяло на модел това няма как да не стане.

От три години Мишел е омъжена за дългогодишната си любов Пийт Уайт – графичен дизайнер, с когото се е запознала на парти в Манхатън. Двамата очакват първото си дете през есента.

След няколко дни е премиерата на най-новия филм на Мишел Монаган – „Eagle Eye”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here