Пипа, сестрата на булката

0
191

Пипа Мидълтън

Реклама

От няколко дни насам всички говорят за кралската сватба на британския принц Уилям и Кейт Мидълтън. Говорят обаче и за още нещо – за Пипа, сестрата на булката. Иначе казано, за момичето, чиито задник си има собствена Facebook страница (наречена ”Общество за възхищение на задника на Пипа Мидълтън” – Pippa Middleton Ass Appreciation Society). На страницата Пипа е отбелязана като носител на наградите „Член на монархията с най-поддържана фигура” и „Най-хубав задник на кралската сватба”.

Филипа Шарлът Мидълтън, която наричат Пипа, е по-малката сестра на Кейт Мидълтън. Работи като организатор на партита, а на 29 април, когато беше кралската сватба, беше главната шаферка. В тази си роля тя привлече вниманието на всички и дори някои медии спекулираха, че Пипа е била толкова хубава на сватбата, че е отнела вниманието от Кейт и Уилям.

Дори и да не искаме да изпадаме в някакви прекалени хвалебствия, трябва да признаем, че Пипа заслужава и вниманието, и Facebook страницата. Някои ще кажат, че това е принизяване на жената до нейния задник, на което ние ще отговорим, че това не е принизяване, а израз на уважително възхищение. Ето и малко снимков и видео материал по въпроса:

Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън

https://www.youtube.com/watch?v=ckyf11se9lg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here