Отново голи снимки на Карла Бруни

0
531

Карла БруниСега тя е първата дама на Франция, но преди 20 години мадам Саркози се е снимала по доста, да кажем, неофициален начин. Не според протокола, тъй да се каже.

Реклама

И докато някои критикуват постоянно излизащите стари снимки, на които Карла Бруни е почти или съвсем без дрехи, като едва ли не срамни за една първа дама, според нас няма нищо лошо. Напротив. Ако не на 25, кога да се снима гола?

Тази е една от най-новите горещи фотографии на мадам Саркози, която вижда бял свят. Тя е на известния фотограф Хелмут Нютън. На нея Карла Бруни е на 25 години.

Карла Бруни

Тази пък е на Памела Хансън, от 1987 г. И двете снимки ще бъдат предложени на търг, като вероятно отново ще се продадат за рекордни суми.

Карла Бруни

Точно сега 43-годишната Карла Бруни се опитва да страни от медиите, но явно това няма да й се удаде. В момента слуховете за нейна извънбрачна връзка са най-горещата тема за Франция, заедно със слуховете за изневяра от страна на Никола Саркози. Смята се, че Карла (която в миналото е имала връзки с доста известни мъже като Ерик Клептън, Мик Джагър и Доналд Тръмп) има връзка с френски музикант, а президентът Саркози – с френската министърка на екологията.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here