Обратно броене до лятото: Жизел

0
216

Жизел БюндхенНапук на дъждовете ние продължаваме да броим дните до лятото. До началото му остават по-малко от 20 дни и по този случай решихме да проверим какво се случва с Жизел Бюндхен – един от ангелите на Victoria’s Secret, които неизменно свързваме с лятно настроение, ако ще и навън да се излива дъжд като за световно (по футбол). Ето какво научихме.

Реклама

Жизел Бюндхен сключи нов договор с марката бельо Hope (вляво – снимка от кампанията) и по този случай даде интервю за бразилска телевизия. От него не разбрахме нищо и ти няма да разбереш нищо, освен ако не знаеш португалски. Но не ти трябват лингвистични умения, за да видиш снимките, както и да се убедиш за пореден път, че всеки език звучи секси от устата на секси жена. Затова сложихме и видеото по-долу, под галерията.

Жизел се беше позагубила през последната година – през февруари 2009 г. се омъжи, а преди шест месеца роди. След което бързо си възвърна невероятната форма и отново започна да се снима по бельо за всеобща радост на мъжете по света.

{morfeo 372}

https://www.youtube.com/watch?v=QgW35k51TqM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here