Натали Портман и Мила Кунис в секс сцена

0
433

Или защо очакваме филма на Дарън Аронофски „Черният лебед” (Black Swan) . Всъщност май вече казахме защо. Сценарият и идеята някакси остават на заден план пред новината, че във филма има гореща секс сцена между героините на Натали Портман и Мила Кунис.

Реклама

Натали Портман и Мила Кунис

Мила казва по въпроса: „Ами, да, две момичета се натискат и на мъжете това им харесва. А пък и Нат е мечтата на всеки мъж. Тя е представата на всеки загубеняк (nerd) за рая. Всичко това е глупаво, но разбирам защо на хората им харесва.”

Сега, тая част със загубеняка не ни стана много ясна, но пък щом като Мила е готова да се натиска с Натали Портман, да си говори каквото си ще. Филмът ще излезе през 2010 г. До момента има само слухове за въпросната сцена, все още няма снимков материал. Но пък се знае, че не става дума за някоя анемична целувка, ами за як секс. Прокрадва се и думичката „агресивен“. Ето така се рекламира филм!

Виж кои други филми очакваме през 2010!

Новината ни припомни филма „Другата Болейн” (2008), в който Натали Портман игра заедно със Скарлет Йохансон. Покрай снимките явно двете доста са се сближили, ако се съди по тази снимка от червения килим на „Берлинаре“:

Скарлет Йохансон и Натали Портман

Като казахме Скарлет, се сетихме и за това: Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус в страстна целувка

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here