Най-новата татуировка на Меган Фокс

0
274

Меган Фокс

Реклама

Тя е в чест на Мики Рурк, с когото актрисата играе във филма Passion Play (2010). Меган не пести похвалите си за Мики Рурк, обяснявайки колко невероятен човек е той и как тя го „обича до смърт”.

Най-новата татуировка на Меган е на ребрата й, от дясната страна. От лявата тя вече има татуировка, която е нейно стихотворение.

Меган обяснява, че по време на снимките с Мики Рурк усетила такава връзка с него, че иска да си я припомня и заради това е решила да си направи тази татуировка. „Мики е толкова прекрасно, невероятно човешко същество. Той е толкова истински, толкова мил и толкова талантлив. Просто го обичам до смърт,” казва Меган.

Текстът на татуировката гласи: „Тези, които танцуваха, бяха смятани за луди от онези, които не чуваха музиката.” (Those who danced were thought to be insane by those who could not hear the music.) Това е цитат от поетесата Анджела Моне.

Очевидно чувствата на Меган са взаимни, тъй като Мики Рурк наскоро каза за нея, че тя е най-талантливата актриса, с която е работил.

Виж останалите седем татуировки на Меган Фокс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here