Мис САЩ Рима Факих

0
226

Рима Факих

Реклама

За първи път имигрантка беше избрана за Мис САЩ.

Рима Факих е родена в Ливан, семейството й се преселва в САЩ, когато тя е на 7. Първо живеят в Ню Йорк, после се преместват в Мичиган, където Рима ще стане Мис Мичиган през 2009 г. Короната на Мис САЩ й бе връчена на 16 май 2010 г., когато беше финалът на конкурса за красота.

Преди Рима не е имало Мис САЩ, която да е имигрантка, която да е с арабски произход или която да е мюсюлманка, макар и организаторите на конкурса да казват, че нямат достатъчно подробна статистика, за да са съвсем сигурни в това.

Рима Факих„Аз съм американско момиче”, казва за себе си Рима. И добавя, че семейството й има различни корени от различни религии.

Малко след като получи титлата „Мис САЩ” Рима Факих беше подложена на критики заради стари снимки, изтекли в Интернет. Миналата година, отново заради спорни снимки, беше критикувана Мис Калифорния Кари Прежон. Заради това й взеха и короната.

В случая с Рима става дума за снимки, на които тя танцува на пилон.

Нещата обаче не са такива, каквито изглеждат. Рима разказва, че снимките са от радио промоция, в която тя е участвала преди три години и чиято цел е била да се повиши увереността на жените по отношение на собствената им привлекателност. Рима е танцувала само с дрехите си, не е сваляла нищо от себе си и просто се е забавлявала, разказва тя.

Рима Факих

Рима Факих

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here