Меган, непорочната

0
252

Megan Fox

Реклама

Мислите я за мъжемелачка? Напоследък звездата гради по-различен имидж – на грижовна доведена майка на детето на гаджето си и на жена, чиято душевна и физическа чистота са в хармония.

Не, не се шегуваме. Меган Фокс, която свързваме със секси фотосесии, имидж на лошо момиче и признания от сорта на това колко си пада по Оливия Уайлд, наскоро разкри, че всъщност е правила секс само с двама човека през целия си живот. Това са детската й любов и сегашният й приятел Браян Остин Грийн. Последния тя обича толкова много, че се грижи и за детето му. (Мама Меган?!?)

Меган дори се чуди защо хората не могат да я възприемат като майка. Ами… Защо ли?

{morfeo 319}

23-годишната актриса прибавя и още откровения към това в интервю за британското издание на списание Harper’s Bazaar: идеята за секс без любов я отвращава. Меган не само че не одобрява секса за една нощ, ами и досега не й се е случвало дори да се приближи до подобно преживяване.

Ами, това е – оказва се, че Меган Фокс, най-горещият секссимвол в момента, не яде мъже за закуска. Докато се опитваме да премислим тази информация, мислим да разгледаме малко материали за стария й имидж:

Татуировките на Меган Фокс

Меган Фокс гола, не се шегуваме!

Меган Фокс като палава балерина

Меган Фокс за Emporio Armani – снимките и видеото

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here