Малин Акерман

0
219


Обаче
предстои още нещо хубаво – Watchmen. (Под „хубаво“ разбираме въпросния прилепнал костюм.) След тази роля вече всички са чували за Малин Акерман.

Реклама

През 2007 г. русокосата сладурана се жени за италианския музикант Роберто Дзинконе, което не й пречи да се шегува, че ако се запознае с Барак Обама, ще развали и своя брак, и брака на президента на САЩ. Причината е, че Малин ужасно си пада по мъжки ръце и намира тези на президента за особено привлекателни.

Малин е странна смесица от религии. Отгледана е като будистка, но като тийнейджърка отива в католическо училище, лъжейки, че е католичка. Причината е, че тогавашният й приятел е отивал в същото училище и Малин решила, че не може да го остави да отиде без нея на място, където се разхождат католически ученички в тесни, привидно прилични униформи. Добре се е сетила.

{morfeo 189}

Освен че се прави на католичка, Малин се проявява като лошо момиче и като си изрисува тялото тук-там. Има една татуировка на гърба, която представлява будистки лотос. Има и една на китката, във формата на Z от фамилията на съпруга й (Zincone). Тя се шегува, че ако той не се държи както трябва, Z може да значи и нещо друго, Zorro например.

Малин е не само модел и актриса, но и певица. Тя е част от групата на мъжа си, the Petalstones. Когато получава не особено ласкави отзиви за пеенето си, Малин невъзмутимо отговаря: „Вижте какво, никога не съм твърдяла, че мога да пея. Просто пробвам.“ (Прецени сам – виж видео на групата най-долу.)

Най-новият филм на Малин е комедията Couples Retreat (2009), чиято премиера е през октомври.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here