Малин Акерман

0
458

Дълга и права черна коса и адски прилепнал латексов костюм – и нищо друго да нямаше за гледане в „Пазителите“ (Watchmen), това щеше да е достатъчно.

Реклама

Малин Акерман

Името й е Малин Акерман, родена е в Швеция през 1978 г. и казва, че с латексовия костюм се е чувствала като с презерватив, който покрива цялото тяло.

На двегодишна възраст родителите на Малин се местят в Канада и тя израства там. Когато е на 17, печели конкурса за фотомодели на „Форд“ за Канада и започва да се появява в реклами. Става известна като модел, но всъщност иска да се занимава с кино.

Затова стяга багажа и заминава за Калифорния. Покрай разни телевизионни участия успява да се снима и в истински филми – The Utopian Society (2003) и Harold & Kumar Go to White Castle (2004), The Heartbreak Kid (2007) с Бен Стилър. В „Харолд и Кумар“ тя не е особено свенлива, както може да се види. (Не случайно включихме филма в Топ 5 на комедиите само за мъже.)

Малин Акерман

Не страда от скрупули и когато участва в два епизода на сериала „Entourage“ през 2006 г., където участва в тройка. Целува се с актрисата Емануел Чрики, с която после стават най-добри приятелки.

Обаче предстои още нещо хубаво…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here