Мъжки момичета

0
333

Японските мъжки момичета

Реклама

Пак ще си говорим за конкурси за красота, само че малко по-различни. В Япония са решили, че традиционните конкурси са скучни – някакви жени ни говорят за световен мир и опазване на каквото се сетите. Затова японците са решили да си избират миска, която да ги представя на „Мис Свят“, не само по красота, ами и по физическа издържливост.

За тази цел кандидатките прекарват известно време в лагер, който може да разплаче не малко мъже. Идеалът, по който се мерят участничките, са момичетата на Бонд – екзотични, съблазнителни и способни да те сритат доста здраво.

Авторката на идеята за този конкурс е французойката Инес Лигрон. Образите, от които се е вдъхновила, са героините на Хали Бери от „Die Another Day“ и на Анджелина Джоли от „Tomb Raider“. В стремежа си да създаде подобни кралици на красотата Инес просто ги спуква от тренировки.

За тазгодишния конкурс претендентките ще трябва да се катерят и да мерят сили в джиу-джицу и бейс джъмпинг. Инес е имала идеи да включи и други приятни занимания като плуване сред крокодили. Изпробвани са и изпитания като скачане от дърво и бягане по стълбите на 50-етажна сграда в Токио, в двете посоки.

Хали Бери и Анджелина Джоли

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here