Българката Лора Чуканов – четвърта на Miss USA

0
304

Лора Чуканов

Реклама

Красивата българка Лора Чуканов не успя да стане Miss USA, но според нас тя беше най-достойна за титлата и по този повод решихме да научим нещо повече за нея.

22-годишната Лора живее в САЩ от дете. Родена е в София през юни 1986 г. Баща й е учен, специалист по алтернативни енергийни източници. През 1990 г. му предлагат работа в Калифорния и той заминава за САЩ със семейството си. Скоро се местят в Юта заради работата на бащата.

Години по-късно Лора ще бъде призната за най-хубавата жена в щата – тя става Мис Юта 2009 и това й дава правото да се бори за короната на Miss USA (Мис САЩ).

„Мисля, че заслужавам да спечеля”, казва Лора преди конкурса. Основанието за тази нейна увереност е, че тя не е само красива, но и умна – знае няколко езика и учи международни отношения и история на изкуството. Не само тя смята, че може да спечели – няколко часа преди конкурса именно Лора е на първо място в гласуването на сайта на Miss USA. Разликата между гласовете за нея и тези за момичето, което е на второ място, е над шест хиляди.

Затова, въпреки че съдиите не й дадоха короната, Лора определено беше най-красивото момиче на конкурса и това очевидно е общото мнение. Официалното класиране я постави на четвърто място.

Дали би се върнала в България, какво специално умение иска да притежава и още снимки…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here