Лейк Бел по татуировка

0
494

Огромната роза, татуирана на тялото на актрисата Лейк Бел, не е истинска, но пък определено е впечатляваща. Направена е за фотосесия за New York Magazine, а дизайнът е на съпруга на Лейк – Скот Кембъл, – който е татуист.

Реклама

Лейк Бел е позната от сериала „Boston Legal“, както и от филмите Over Her Dead Body, What Happens in Vegas, A Good Old Fashioned Orgy.

Актрисата разказва как веднага след като направила фотосесията с фалшивата татуировка, трябвало да отиде на някакво семейно събиране и нямала време да махне розата. В началото никой нищо не казал, но след като Лейк признала на кръстницата си, че татуировката е фалшива, всички наоколо въздъхнали облекчено. Лейк си представя как преди признанието й всички са си шушукали зад гърба й, коментирайки как е могла да си татуира огромна роза на гърдите (а и не само). Ако не друго, тя вече знае как биха реагирали близките й, ако си направи истинска татуировка.

Истинска или не, татуировката наистина привлича вниманието, а снимката – и фактът, че Лейк Бел е почти само по татуировка, – привлича вниманието още повече.

Лейк Бел

к

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here