Кейт Бекинсейл

0
780

След като всички заговориха за нейния сексапил, решихме, че е крайно време да научим нещо повече за нея и да ти го разкажем. Любимият ни факт за Кейт Бекинсейл е, че не обича да носи бельо. А ето и още няколко неща, които научихме.

Реклама

Кейт Бекинсейл

Кейт Бекинсейл е родена в Лондон с името Катрин Бейли Бекинсейл на 26 юли 1973 г. И двамата й родители са актьори. И въпреки че призванието й е ясно от малка, Кейт се занимава и с други неща освен с актьорско майсторство. Два пъти печели конкурси за писане – един път с три кратки разказа и втори път с три стихотворения.

Преди да започне да се занимава с кино, тийнейджърката Кейт преминава през труден пубертет, вероятно усложнен и от ранната и неочаквана смърт на баща й. Той умира когато Кейт е само на 6 години. Като тийнейджърка тя пропушва – навик, който й остава и до днес – и за кратко е болна от анорексия.

През 1994 г., след три години в Оксфорд, Кейт се изправя пред дилемата дали да продължи образованието си или да го отложи в името на актьорската кариера. След дълъг размисъл тя напуска университета и избира киното. В Оксфорд е учила руски и години по-късно споделя по въпроса: „Отказах се от Оксфорд и сега говоря на руски само с жената, която ми прави интимна кола маска. Виждате ли какво причинява Холивуд?“

През 90-те Кейт започва да се появява в британски и американски кино и телевизионни продукции, но истинският й пробив тепърва предстои. Когато Чарлийз Терон отказва главната роля в „Пърл Харбър“, звездата на Кейт Бекинсейл най-после изгрява. Филмът е голям комерсиален успех. И дори и да го намираш за сополива драма с исторически неточности, няма как да не си спомняш поне едно нещо от него – яркочервените устни на Кейт Бекинсейл.

Кейт Бекинсейл

Следва: Underworld

Или, иначе казано, Кейт Бекинсейл по черен латексов костюм…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here