Джесика Алба всъщност не е гола

0
657

Джесика Алба

Реклама

Голата сцена от „Мачете” е фалшификат – Джесика Алба всъщност не се е съблякла пред камерата.

Миналата седмица изтече информацията за голата сцена на Джесика Алба в „Мачете”, което си беше изненада, като се има предвид, че актрисата много пъти е казвала, че няма да се снима гола. И днес се оказа, че тя е удържала обещанието си, макар че първоначално изглежда, че се е случило точно обратното.

Така наречената гола сцена е дигитално обработена. На нови изтекли снимки се вижда, че в нея Джесика Алба всъщност е по бельо, което после е премахнато дигитално.

„Не, никога няма да се снимам в гола сцена. Мога да съм секси и да нося секси дрехи, но не мога да се снимам гола.” – това каза Джесика само преди няколко месеца. И очевидно се е наложило да я снимат по бельо под душа.

Джесика е от католическо семейство, в което голотата никога не се е приемала особено добре. Звездата разказва как баба й се шашкала, като видела Джесика само по сутиен и бикини, и веднага й хвърляла кърпа.

Въпреки всичката тази информация обаче ти е позволено да си представяш, че Джесика наистина е гола във въпросната сцена. А като нищо скоро ще я видим и в истинска гола сцена – все пак, макар и с помощта на дигиталната обработка, Джесика вече е нарушила първоначалното си обещание. (Лошо момиче!)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here