Дженифър Анистън гола в нов филм

0
370

Дженифър Анистън

Реклама

Джен се съблича и прави тройка с още две жени в новия си филм Wanderlust – тази роля на Дженифър Анистън ще е доста по-различна от всички, в които сме я виждали до момента.

41-годишната актриса досега не се е събличала във филмите си. В романтичните комедии, в които сме свикнали да я гледаме, по принцип рядко има голи сцени. Сега обаче Дженифър Анистън е решила да направи стъпка в различна посока и за първи път да остане гола до кръста във филм.

Wanderlust определено не е романтична комедия. В него Джен играе ролята на омъжена жена, която живее в хипи общност и междувременно спи с различни мъже, прави тройка с две други жени и взима наркотици. В топлес сцената героинята й разкъсва дрехата си, за да отвлече вниманието на работници, които строят нов супермаркет.

През последните няколко години Дженифър Анистън игра във филми, които не успяха да привлекат голямо внимание сред публиката (Love Happens, Bounty Hunter, The Switch). Вероятно затова актрисата е решила, че изборът й на роли трябва да се промени. След като игра сладката Рейчъл в „Приятели”, Джен до голяма степен изгради кариерата си върху подобни роли в романтични комедии, затова дивата героиня, която й предстои да изиграе, е нещо напълно ново.

Новината за топлес сцената, в която ще се снима Дженифър Анистън, със сигурност ще даде летящ старт на филма – той вече е популярен, а снимките дори не са започнали.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here