Елизабета Каналис за PETA

0
182

Елизабета Каналис

Реклама

Приятелката на Джордж Клуни се съблече за кампания на PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), след което позволи необработени снимки от фотосесията да видят бял свят. Което си е събитие, като се има предвид, че обикновено подобни снимки първо минават през сериозна Photoshop обработка и чак след това се публикуват.

Елизабета Каналис обаче няма какво да крие, нито има нужда от замазване на недостатъци. Снимките й са съвсем естествени и затова радват особено много.

Разбира се, кампанията е против използването на естествена кожа. За тези кампании PETA традиционно избира известни и красиви жени.

Елизабета Каналис е италианка и е на 32 години. Тя е модел, телевизионна водеща, а от 2009 г. – и гаджето на Джордж Клуни.

По време на снимките Елизабета разказва как от малка си е обещала да не носи естествена кожа, след като е гледала документален филм за това как убиват малки животни. И добавя за кампанията на PETA: „Мисля, че това е най-добрата причина, поради която някога съм се събличала”.

На една от снимките Елизабета позира със своя миниатюрен пинчер.

{morfeo 580}

https://www.youtube.com/watch?v=2o5PrkwzVeU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here