Дениз Милани

0
318

Реклама

Науката за сутиените казва, че гърдите на Дениз Милани са размер DDD. Не сме сигурни какво точно значи това, но пък можем доста добре да го опишем със снимка:

Дениз Милани

На всичкото отгоре цялата тази прелест е съвсем естествена. Понякога обичаме природата особено много.

Дениз е родена в Чехия през 1980 г., но кариерата й започва, когато се премества в САЩ. Реклами, конкурси и разни други места, където жените дефилират по бански, се оказват перфектното място, където забелязват изгряващия модел. Дениз просто не може да се слее дори и с десетки жени по бански не само заради невероятния си бюст, но и заради красивото си лице. Трябва да признаем, че комбинацията е без грешка. И, естествено, предложенията за работа започват да се трупат.

За наше леко разочарование Дениз тегли чертата малко преди голите снимки. Най-много можем да я видим по бански или поне внимателно прикрита. Но пък щом става дума за модели с големи гърди, които не се събличат голи, Дениз е сред най-търсените.

Днес Дениз Милани живее в Калифорния, има собствен сайт и обича да се снима в провокативни видеа и фотосесии. Поставила си е за цел да покаже възможно най-много от себе си, което е похвално, откъдето и да го погледнеш. Ние решихме да погледнем отвсякъде:

{morfeo 198}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here