Беренис Марлоу, момичето на Бонд

0
435

Беренис Марлоу

Реклама

Тя е французойка и е момиче на Бонд в новия филм за агент 007 „Скайфол“ („Skyfall“).

Досега Беренис е играла основно във френски филми и „Скайфол“ е първият филм, който й носи международна известност.

Беренис Марлоу е родена през 1979 г. в Париж. Филмовата й кариера започва преди пет години в телевизията. След като стана момиче на Бонд обаче, Беренис най-вероятно тепърва ще се появява в светлината на прожекторите.

Наскоро Беренис даде интервю за списание „Harper’s Bazaar“, в което сподели, че любимият й филм за Джеймс Бонд е „Казино Роял“, а любимото й момиче на Бонд е Фамке Янсен в ролята на злодейката в „Златното око“.

Беренис разказва още, че около една година преди да я изберат за ролята на Северин в „Скайфол“ е отишла в Лос Анджелис, защото много е искала да работи там. Градът й се сторил огромен, а пробивът – труден. Тогава обаче сънувала, че с Хавиер Бардем са приятели и този сън й дал увереност и оптимизъм по отношение на кариерата й. Година по-късно тя вече играе с Хавиер Бардем в „Скайфол“. Всичко това тя определя като странно и магическо.

В интервюто Беренис споделя още, че като малка е била добро момиче и добра ученичка и затова смята, че сега е време да оплеска нещата.

На въпроса кого би искала да срещне, ако можеше да избере когото и да е, тя отговаря: „Или Марлон Брандо, или Ганди“.

На финала на интервюто, на въпрос каква мъдрост би искала да сподели, Беренис отговаря, че всеки сам създава живота си и че когато имаш мечти, не трябва са слушаш хората, които се опитват да те спрат.

{morfeo 834}

Още: 10-те най-секси момичета на Бонд

снимки: Harper’s Bazaar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here