Танцьорки под коша

0
278

Оказа се, че освен фенки, на спортистите им се полагат и танцьорки, които да ги надъхват преди мача. Решихме да ставаме баскетболисти!

Реклама

Танцьорки

Танцьорки 

Всеки отбор си има танцьорки:

Houston Rockets:

Houston Rockets

Miami Heat…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here