Астрид, русалката от „Карибски пирати”

0
809

Астрид

Реклама

В четвъртата част ще има русалка – нещо, което видимо липсваше в първите три.

В ролята на русалката Сирена ще влезе Астрид Берже-Фрисби, 24-годишна актриса с едва започваща кариера. За ролята си в „Карибски пирати” Астрид е била избрана лично от продуцента Джери Брукхаймър и режисьора Роб Маршал.

Астрид е родена през 1986 г. в Барселона, но освен испански, има и френски корени. През 2008 г. се снима за първи път в пълнометражен филм, а през 2010 г. започва и кариера на модел. Четвъртата част на „Карибски пирати” е първият й англоезичен филм.

Астрид говори свободно френски, испански и каталунски, но английският й не е много добър, когато е отива на прослушване за ролята на Сирена. Затова тя е много притеснена, но очевидно езикът не е чак такъв проблем, защото след първото прослушване в Париж я викат на второ в Лос Анджелис, където присъстват Джери Брукхаймър, Роб Маршал и други членове на екипа. Преди третото прослушване в Лондон Астрид вече знае, че е получила ролята, но дълго време не може да го повярва. Осъзнава, че ще участва в „Карибски пирати”, едва след като се качва на самолета за Хавай, където е сниман филмът.

Дали си е имала опашка по време на снимките? Не, казва Астрид в интервю, опашката е компютърно генерирана.

Астрид

Астрид

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here