Ан Хатауей ще е Жената-котка

0
330

Ан Хатауей

Реклама

Следващият „Батман” излиза през 2012 г. и вече се знае, че Ан Хатауей ще играе Селина Кайл/Жената-котка.

Ан определено не е първата актриса, за която се сещаш, като се каже „впит латексов костюм”, „секси злодейка” и „мацката на Батман”. Аз лично се сещам за Меган Фокс, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл.

Само че Кристофър Нолан показа още с първите два филма за Батман, които направи („Батман в началото”, 2005, и „Черният рицар”, 2008), че не смята да влиза в рамките на предишните филми. Те бяха мрачни, Жокерът беше луд, а Маги Джиленхал определено не беше типичната секси мацка на Батман. Затова е съвсем логично, че Жената-котка ще е момичето, което има главна роля във филм, наречен „Дневниците на принцесата”. И което е играло във филми, които се казват „Дяволът носи Прада” и „Булчински войни”.(Виж още за нея)

Това според мен означава, че и следващият „Батман” ще ни изненада с нови неща. Все пак, колкото и да беше невероятна Мишел Пфайфър като Жената-котка, това беше през 1992 г. Не можем да очакваме през 2012 г. киното да е същото и секси злодейките да са само и единствено синеоки блондинки.

Заглавието на следващия „Батман” е „The Dark Knight Rises”, а премиерата му ще е през юли догодина. В главната роля отново е Крисчън Бейл, Майкъл Кейн е Алфред, а злодеят Бейн е Том Харди.

Ан Хатауей:

{morfeo 509}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here