Аби Корниш

0
414


Наричат австралийската сладурана
следващата Никол Кидман. Засега е играла основно в телевизионни продукции и исторически драми, последната от които е Bright Star. В нея тя играе музата на поета Джон Кийтс.

Реклама

Аби иска да стане ветеринар, но още от малка започва с телевизионните изяви и в крайна сметка зарязва идеята за лекуване на хамстери и котки. Все пак любовта й към животните намира друг израз – Аби е вегетарианка от 13-годишна възраст. Обявена е за най-секси вегетарианката в Австралия.

През 2008 г. излиза филмът Stop-Loss, в който Аби играе заедно с Раян Филип. Двамата започват да излизат заедно, като осведомени източници твърдят, че връзката им започва още преди Раян да се разведе с Рийс Уидърспуун.

Един от филмите, за които Аби получава най-много похвали от критиката, е Candy (2006), в който играе с Хийт Леджър. Там тя показва доста от себе си не само като играе добре, но и като си сваля дрехите (доказателство – в галерията). По повод голите снимки Аби казва: „Най-трудната част е когато за пръв път си сваляш дрехите пред хора, които досега не са те виждали гола. Първият път е трудно, но после си казваш – е, вече видяхте всичко, всичко е ОК и можем да снимаме до довечера.“

{morfeo 193}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here