Прелъстени и изоставени

0
642

Дженифър Анистън и Брад ПитДори красивите и известни жени понякога са изоставени. Славата и сексапилът не са гаранция за верен партньор. В това са се убедили нашите прелъстени и изоставени героини, които ние с удоволствие ще утешим!

Реклама

Дженифър Анистън

Тя се озова страна (или ъгъл) в истински звезден любовен триъгълник и то не с кого да е, а с Брад Пит и Анджелина Джоли. Горкият Брад е бил изправен пред труден избор…

Анджелина Джоли и Брад ПитДженифър и Брад са женени в продължение на пет години. Когато обаче благоверният съпруг започва снимките на „Мистър и мисис Смит” и се среща с Анджелина Джоли, нещата се оплескват. Между Анджелина и Брад се заражда близост, която според двамата е била чисто емоционална и не е станала физическа до раздялата на Брад и Дженифър през 2005. (Мда… Сигурно докато семейство Смит са се целували на снимачната площадка, всичко е било на чисто приятелска основа.) Според някои зли езици причината Джен да бъде изоставена е било нежеланието й да има деца, макар и тя да го отрича. Затова пък е факт, че Брад и Анджелина се радват на доста голямо домочадие.

{gallery}/strasti/women/infidel/jenn{/gallery}
Сиена Милър…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here