Представяме ви Скарлет Йохансон

0
286

На 22 години календарът й е пълен с ангажименти, работила е с най-известните имена в киното и не е била хващана да шофира пияна. 

Реклама

В момента Скарлет работи за трети път с Уди Алън. Преди това са я режисирали имена като Робърт Редфорд, Браян де Палма, Кристофър Нолън. Актьорите, с които си е партнирала, също не са кои да е – Джон Траволта, Бил Мъри, Хилъри Суонк.

В последния си филм "The Nanny Diaries” Скарлет играе бавачка на богаташко дете в Ню Йорк.

Това, което ни харесва в нея (освен добре оформеното й тяло, което се отличава от кльощавите стандарти на Холивуд), е мекото й излъчване на екрана. (И хубавият бюст.)

{gallery}strasti/women/scarlett/scarlett{/gallery}

Тя упорито отказва да бъде хващана от папараците в разни изстъпления и казва, че това не е задължително за всеки, който е във филмовата индустрия. Добавя, че семейството й я подкрепя и че благодарение на начина, по който е възпитана, е избегнала проблеми като алкохол и наркотици. Обича да пее и е станала актриса заради мечтата си да участва в мюзикъл. Наскоро отхвърли слуховете, че ще играе ролята на порноактрисата Джена Джеймсън в биографичен филм. (Всички снимки се отварят по-големи.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here