Представяме ви Рийс Уидърспуун

0
691

Тя е един от основните доводи в полза на твърдението, че мъжете предпочитат блондинки. В „Професия блондинка” тя е руса, малко наивна (но всъщност умна) и много секси. И розова. В този си вид ни харесваше много, особено в прилепналите костюми, които носеше като студентка по право. (Караше ни да си представяме разни неща на подсъдимата скамейка…)

Реклама

Всичко това обаче не пречи да се зарадваме и на новия й филм, в който тя е съвсем различна. Няма я облечената в розово чихуахуа, няма ги високите токчета, няма го лекия сюжет. Историята е за тероризъм, предаване на заподозрени терористи, затвори и т.н. Филмът се казва Rendition, а героинята на Рийс е съпруга на мъж, заподозрян като терорист. И най-забележителното е, че и в тази сериозна роля актрисата е все така добра – има си цял Оскар на нощното шкафче за Walk the Line – и все така привлича погледите към себе си.

Рийс УидърспуунРийс е известна като най-добре платената холивудска актриса. Ние обаче не сме материални и я харесваме и без пари. Честно! Особено се кефим на формата на лицето й, която не може да бъде сбъркана в никакъв случай. Сърцевидната брадичка, сините очи и русата коса – какво повече да иска човек?

Явно обаче това не е стигнало на мъжа й. След като двамата с Райън Филип се запознават на рождения й ден през 1997 г., тя му казва: „Мисля, че ти си моят подарък” – думи, които после й се струват прекалено откровени, а на него – ласкаещи самочувствието му. Двамата се женят и имат две деца, но на него една блондинка явно просто не му стига. Сега Рийс е свободна, известна, богата и красива…

През 2005 г. името на актрисата е забъркано в мъничък скандал. Тогава, на рождения ден на дъщеря си, тя отказва да позира пред папарака Тод Уолъс. Фотографът обаче не се отказва и в опитите си да се добере до снимка на Рийс в близък план бута едно от децата наоколо и удря друго с фотоапарата си. Тод Уолъс е арестуван и са му предявени обвинения, но преди делото да стигне до съд, фотографът е намерен мъртъв в апартамента си. Така е – и около богатите и красивите понякога се случват грозни неща… За да завършим позитивно обаче, спретнахме мъничка галерия на Рийс Уидърспуун:

{gallery}/strasti/women/reese/reese{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here