Представяме ви Ана Иванович

0
353

Тя е обявена за най-сексапилната тенисистка на всички времена. На 20 години е сред най-успешните и популярни спортистки в света. Щяхме да включим Ана в селекцията ни на най-секси спортистките на олимпийските игри в Пекин, ако тя не се беше отказала от участие в самото начало поради контузия.

Реклама

Този момент тя описва като най-тежкия в своята кариера. Въпреки него обаче тя отново е на корта и вече спечели първия си мач от US Open – турнир, в който тя влиза като номер 1 в женския тенис.

{gallery}strasti/women/ana_ivanovic/001{/gallery}

Ана е родена в Белград на 6 ноември 1987 г. Когато е на 5 годинки, гледа тенис по телевизията. Мачът е на Моника Селеш. В този момент Ана се влюбва в тениса и започва да умолява родителите си да я запишат да тренира.

Светът я забелязва през 2004 г., когато тя завършва първия си пълен тенис сезон. Успехите следват един след друг. В момента тя е най-добрата на US Open – преди турнира се избират най-добрите участници, за да се подредят мачовете им така, че да не се срещнат помежду си прекалено рано. Именно в това подреждане Ана е номер 1. Избрана е и за тенисистка на годината за 2008 г.

Освен спортните й успехи, красотата на Ана е другото нещо, с което е известна. Няма класация на красиви спортистки, която да мине без нея, и то често на първо място. Всъщност, снимките говорят сами.

{gallery}strasti/women/ana_ivanovic/02{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here