Клуб на непорочните

0
403

Славата не винаги означава разюздан сексуален живот или поне в това се опитват да ни убедят някои знаменитости, които гордо размахват девствеността си. Тези 8 известни жени обещаха, че ще останат непорочни до сватбите си. Някои успяха, други – не съвсем. Решихме да надникнем в леглата им и да ти разкажем какво (не) се е случвало там.

Реклама

1. Бритни Спиърс

Britney Spears

През октомври 1998 г. излиза дебютният сингъл на Бритни Baby One More Time. Певицата е неизвестна, 17-годишна и облечена като непослушна ученичка. Фурорът е неизбежен, Бритни става звезда за броени месеци, карайки Американската семейна асоциация да полудее от притеснение. От организацията казват, че разголената непълнолетна Бритни представлява притеснителна смесица от детска невинност и женска сексуалност, и призовават всички богобоязливи американци да бойкотират магазините, където се продават албумите на новата звезда на попа.

По това време започва връзката на Бритни Спиърс с Джъстин Тимбърлейк. Но тя е напълно платоническа! Поне така твърди Бритни. Години наред тя разправя под път и над път, че е девствена и че ще остане девствена, докато се омъжи. И очаква да й повярваме, че по време на четиригодишната им връзка Джъстин е карал на ръчна.

Едва ли някой се е хванал, но през 2003 г. и малкото заблудени научиха истината. Тогава, една година след раздялата си с Тимбърлейк, Бритни призна, че изобщо не си е пазила цветето. Тогава тя казва, че до момента е спала само с бившия си приятел, но след като веднъж излъга, кой ще ти повярва, мила?

{metacafe}yt-XwhgL97xT3Q/britney_spears_baby_one_more_time_music_video{/metacafe}

2. Джесика Симпсън…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here