Звездни тренировки

0
250

Изваяните тела на известните жени и мъже създават определени емоции у нас – първите предизвикват неща, за които е неудобно да се пише, а вторите – лека форма на завист. Както се сещаш обаче, хубавото тяло не е даденост.

Реклама

По някакви незнайни причини известните хора изглеждат един вид „надарени” с хубави тела. Всъщност обаче те си ги изработват честно и почтено (като изключим онези, които предпочитат липосукцията пред това да се поизпотят). Даже за тях е по-трудно, защото понякога им се налага да влязат във форма буквално за отрицателно време.

{gallery}/strasti/women/fit/kate{/gallery}

Валери Уотърс например, която е треньор на Кейт Бекинсейл (горе), казва, че разликата между звездите и останалите понякога е в часа на тренировките. Когато някоя актриса снима филм, тя няма време да тренира в нормално време. Уотърс казва, че й се е случвало да тренира Дженифър Гарнър (долу) в четири сутринта.

{gallery}/strasti/women/fit/garner{/gallery}

Майкъл Джордж, треньор на Рийс Уидърспуун, казва, че да тренираш звезда е трудно заради кратките срокове, които ти дават, за да я приведеш във форма. Той споделя, че е много по-трудно да ти се налага да си в перфектна форма след месец-два, отколкото просто да тренираш за здраве и поддържане на фигурата.

„Когато сценарият е готов и наближава снимането на гола сцена, всичко е различно”, добавя и Гунар Питърсън, който е имал за клиенти Дженифър Лопес (долу), Анджелина Джоли и Матю МакКонъхи.

{gallery}/strasti/women/fit/j_lo{/gallery}

Разбира се, въпросът не е само в единия филм. Повечето знаменитости се стараят да изглеждат добре и през останалото време, защото външността им е основното, което имат и от което зависят приходите им. А ние тръгваме към киносалона, за да се наслаждаваме на резултатите от тази философия, които се виждат на снимките. Специално ги подбрахме, за да се вижда постигнатото с пот на челото…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here