Звездни гърди!

0
509

Mis PiggyИзглежда, че гърдите на дамите от шоубизнеса се чувстват жестоко пренебрегнати, тъй като напоследък не изтърват удобен случай да намигнат на репортерите. Гърдите на Парис Хилтън, Бритни Спиърс и Линдзи Лоуън надничат иззад всеки ъгъл и дебнат нещастните папараци. Техните собственички обаче не изглеждат смутени от факта, че гърдите им водят самостоятелен живот.

Реклама

Според известни балкански учени явлението е свързано със светлината, която се продуцира от светкавиците на репортерските фотоапарати – в мащабни изследвания било открито, че женската гръд (и най-вече тази на известните дами) има афинитет към светлината, излъчена от светкавицата.

Демонстрация на сутиенУчени от различни краища на света са обединили усилия да се справят с гръдната напаст. Оказало се, че изключително ефективен метод за превенция срещу изскачане на гърдата е носенето на сутиен (вдясно). Оказало се, че въпросният метод намалява риска от неочакван изскок с 99.9%.

Сред най-тежките случаи са гореспоменатите: Линдзи Лоуън, Бритни Спиърс и Парис Хилтън. Трите се оплакват, че гърдите им са станали по-известни от тях самите. Фоторепортерите спрели да обръщат внимание на трите дами и снимали само деколтетата им с надеждата, че някое ВИП зърно ще им се усмихне широко.

Зложелатели и завистници твърдят, че дамите, страдащи от този проблем, сами размахвали гърдите си под носа на репортерите с цел да добият по-голяма известност. Ние от екипа на Vratovrazka.com сме убедени, че в това няма нищо вярно, тъй като всички знаем, че г-ца Хилтън придоби огромна известност, след като в Интернет бе разпространен порнофилм с нейно участие. Наши експерти твърдят, че показването на една гърда би било професионално падение в нейната кариера, затова не може да се търси умисъл в едно такова действие.

Още повече, ние сме сигурни, че тези дами имат класа и умения и в никакъв случай не биха прибягнали до подобни евтини рекламни трикове, които биха били по-подходящи за новоизгряващи звезди на "Пайнер мюзик", отколкото за утвърдени професионалисти в шоубизнеса.

Виж няколко нагледни примера…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here