За ранните сутрини, мъжете, жените и Фройд

0
1411

Четка за зъби
снимка: sxc.hu

Реклама

Според Фройд жените ни завиждат, защото имаме пенис. Аз обаче мисля, че истинската причина, поради която жените ни завиждат, е способността ни да излезем от вкъщи точно десет минути, след като сме се събудили.

За по-големите майстори това време може да бъде съкратено и на пет минути, особено ако успееш да усвоиш изкуството да си миеш зъбите с лявата ръка, докато с дясната си завързваш вратовръзката.

Всичко, което ми трябва, са пет минути в банята, едни дрехи, бърз поглед в огледалото и напръскване с дезодорант и парфюм. А най-якото е, че дори и да пропусна нещо и да изляза небрежно разрошен и с набола брада, така само ще съм по-секси за мацките. (Доказано е!)

С две думи, за нас разбивката е:

Баня – максимум пет минути

Всичко останало – максимум пет минути

При жените е съвсем друго. Нещата, които те имат нужда да направят сутрин преди да излязат, са повече от продуктите в списъка ми за пазаруване…т.е., щяха да са повече, ако имах списък за пазаруване.

А знаеш ли, че има нещо, заради което жените ще ни завидят още повече, ако го разберат? Това е пълната ни и абсолютна липса на каквото и да било желание да оправяме леглото в момента, в който се събудим и се изтъркаляме от него! (Никога не ти е минавало през ума, нали? Все пак тези две допълнителни минути могат да бъдат прекарани в блажено отлагане на ставането…)

Женската гледна точка по въпроса написаха приятелите ни от Yellow.bg.
yellow_logo
Можеш да я прочетеш тук.

 

А ти какво мислиш? Сподели в коментарите!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here