Vratovrazka.bg протестира с песен

0
222

Eminem - Not Afraid

Реклама

Vratovrazka.bg е лайфстайл издание и поради това винаги сме се старали да бъдем аполитични. Това е причината, поради която почти не сме изказвали позиция по отношение на протестите от последния месец.

До вчера. Когато решихме, че можем да заявим позиция, тъй като тя няма да е политическа. Ще бъде гражданска.

Затова се присъединяваме към желанието за промяна на всички онези граждани, които се събират около Народното събрание, за да протестират срещу правителството.

И тъй като искрено се възхищаваме от мирното протичане на протестите и от тяхната креативност, ще се включим също толкова мирно и креативно – като всяка сутрин пускаме на страницата си във Фейсбук по една песен, която по някакъв начин показва именно онова желание за промяна, което е толкова ново и толкова положително за нашата действителност.

Вчера, когато се роди тази идея, песента беше Not Afraid на Еминем.

Днес песента е Get Up, Stand Up на Боб Марли.

С песните, които всяка сутрин ще избираме и споделяме с нашите читатели, искаме да изразим солидарността си с всички мирно простестиращи срещу властта и статуквото български граждани. Както и надеждата си, че промяната все пак може би е възможна и че някоя сутрин слънцето ще изгрее и на нашата улица. С кафе и песен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here