Vratovrazka.bg на 4 години

0
305

Vratovrazka.bg на 4 години

Реклама

Първото списание за мъже в българския Интернет започна през март 2006 г. с името Vratovrazka.com. През април можехме да се похвалим със стотина посещения дневно.

Днес те са над 5000.

Между тогава и сега се случиха много неща. Развивахме се, променяхме се, променяхме визията си, обогатявахме съдържанието си, пускахме нови рубрики и добавяхме различни функции.

И разбрахме нещо важно.

Колкото и да ни е приятно да се наричаме „първото списание за мъже в българския Интернет”, това не е просто титла, с която да се окичим и която да поставим на витрината. Да сме първи означава и да имаме задължения към аудиторията си – да сме най-добрите, най-оригиналните и да не спираме на едно място.

Понеже не се страхуваме от предизвикателствата, ние сме приели тези задължения и с тази мисъл продължаваме да работим – всеки ден да бъдем все по-добри.

През изминалата година направихме много промени и добавихме нови неща в съдържанието и организацията на Vratovrazka.bg. Добавихме нова функция в сайта – коментарите. Добавихме и нова рубрика – лайфстайл гайда POWERPLAY. Направихме и първия си конкурс за Снежанка.

Задачите за следващата ни година онлайн са да продължим в същия дух, да изненадваме с нови неща и да бъдем достойни за един достоен читател, какъвто е българският мъж.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here